Contact
Menu

Importservice

Staat uw droomauto niet bij ons op voorraad? Geen zorgen! Wij helpen u graag met het zoeken van uw nieuwe bolide. Door de wensen bij ons achter te laten, gaan wij voor u op zoek.

importeren bij garage jansen

Zowel in Nederland als over de grens halen wij de gewenste personen- en of bestelauto. Dit doen wij al decennialang. Hierdoor hebben wij relaties opgebouwd met een groot aantal dealers, waardoor wij onze kwaliteit kunnen garanderen aan u. Door onze importervaring verzorgen wij het gehele traject haarfijn, van het ophalen van uw auto tot aan het rijden op Nederlands kenteken.

decennialange importervaring
Uitgebreid dealernetwerk
Complete ontzorging

Zoekopdracht indienen

Wanneer u bij ons een zoekopdracht achterlaat, gaan wij voor u aan de slag. Allereerst zullen wij u uitnodigen voor een kennismakingsgesprek in onze ultramoderne showroom in Zwolle. Wij houden immers van persoonlijk contact. Vanuit die weg gaan we kijken wat we voor u kunnen betekenen. Het indienen van een zoekopdracht is geheel vrijblijvend.

Mocht u uw droomauto zelf al hebben gevonden, maar het importtraject graag uit handen wilt geven? Dat kan bij ons. Wij nemen contact op met de desbetreffende dealer. Zodra de klant akkoord gaat met ons voorstel, leggen wij de auto vast. In dezelfde week halen wij de auto middels eigen transport op. Tussentijds houden wij u op de hoogte. Het tijdsbestek van het vastleggen van de auto tot aan het afleveren is ongeveer drie weken. Zoals u van ons gewend bent, lopen wij de auto zowel technisch als optisch na voor aflevering.

Bent u geïnteresseerd in onze importservice? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact opnemen