Contact
Menu

Over ons

Garage Jansen is al 65 jaar een begrip in de omgeving! Wij zijn gespecialiseerd in het vinden, aanbieden en onderhouden van uw personen- en bedrijfsauto, zowel nieuw als gebruikt. Wij zijn een universeel autobedrijf, die graag inspeelt op de wensen van de klant. Ons aanbod bestaat uit jonge occasions vaak afkomstig uit de Duitse markt. Van elke auto die wij leveren kennen wij de historie. Wij delen graag met u het verhaal en onze passie voor auto’s.

Met behoud van eigen identiteit, garanderen wij u onze kwaliteit!

Dit is onze slogan, en hier staan wij al 65 jaar voor. Onze kernwaarden: kwaliteit, betrouwbaar en servicegericht. Wij bieden geen afleverpakketten aan. Bij ons krijgt elke klant de “Jansen-aflevercheck”. Wij staan wij voor kwaliteit en willen dit elke dag optimaal nastreven.

Bij de Jansen-aflevercheck wordt de auto zowel technisch als optisch nagelopen. Wat kunt u verwachten? Een geldige APK, onderhoudsbeurt (indien nodig) volgens fabrieksschema, volle tank brandstof, poetsen/reinigen, vloeistoffen controle, leges kosten en 12 maanden BOVAG-garantie.

Garage Jansen bestaat niet voor niets al 65 jaar. We houden van open communicatie, een man een man, een woord een woord. U bent van harte welkom in onze ultramoderne showroom in Zwolle. Wij geloven namelijk in persoonlijk contact. Onze klanten profiteren van het feit dat bij ons al jaren dezelfde mensen werken. Daardoor kennen wij elke klant en elke auto. Wij proberen iedere dag de maximale service te bieden aan onze klanten, zo maken wij écht het verschil.

65 jaar een begrip in de omgeving
Uniek aanbod
Persoonlijke benadering

LEASEPROF SERVICE CENTER

Voor de regio Zwolle zijn wij het officiële Leaseprof Service Center. Wij garanderen professionele service en vakkundig onderhoud aan u als zakelijke leaserijder. Met onze haal-en brengservice zorgen wij voor gemak, zodat uw kostbare tijd niet verloren gaat.

ADDITIONELE SERVICE

Wij leveren een breed scala aan additionele service. Zo kunt u bij ons terecht voor het inbouwen van alle accessoires om uw auto te verfraaien. Hierbij kunt u denken aan nieuwe banden en/ of lichtmetalen velgen. Uiteraard monteren wij deze voor u, waarna u de mogelijkheid hebt om de zomer-/winterbanden bij ons in opslag te doen.

Wilt u meer informatie over één van onze diensten? Neem contact met ons op via onderstaande contact gegevens of door het contactformulier in te vullen.

Contact opnemen