Contact
Menu

Onze werkplaats

Onderhoud is van groot belang om jouw auto of bestelwagen in topconditie te houden. Het vergroot immers de veiligheid én levensduur van je personen- of bedrijfswagen! Onze werkplaats is uitgerust met de allerlaatste diagnose-apperatuur en meet- en regelapperatuur om al het reguliere onderhoud aan uw auto laten plegen. Daarnaast leveren wij een breed scala aan additionele services.

Professionele service

Onze monteurs zorgen voor dezelfde kwaliteit als merkdealers en werken uitsluitend met de allerlaatste diagnose-apperatuur en meet- en regelapperatuur. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan onderhoud van uw airconditionigsysteem door onze STEK gecertificeerde aircospecialisten. Ook voor hybride en elektrische auto’s kunt u bij ons terecht. Door uw auto volgens de voorschriften van de fabrikant te laten onderhouden, zorgt u ervoor dat uw auto langer meegaat én zijn waarde behoudt!

Vakkundig onderhoud
STEK gecertificeerde aircospecialisten
Schadeherstel
banden service en opslag

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor schadeherstel aan uw auto, waarbij wij samenwerken met diverse verzekeringsmaatschappijen.

Ook kunt bij ons terecht voor uw banden, lichtmetalen wielen en alle accessoires die u nodig hebt om uw in- en exterieur van uw auto nog verder te verfraaien. Wilt u bijvoorbeeld klaar zijn voor de winter? Geen probleem. U kunt deze bij ons bestellen, laten monteren en wij slaan uw zomerbanden dan op.

Werkplaats afspraak maken

Vervangend vervoer

Om het werkplaatsbezoek zo plezierig mogelijk te maken en om u mobiliteit te garanderen wanneer uw auto in reparatie is, bieden wij gratis vervangend vervoer gedurende de periode dat uw auto in reparatie is. Wanneer u gebruik wilt maken van deze dienst, geef dat dan aan bij het maken van de onderhouds- of reparatieafspraak in verband met de beschikbaarheid.

Voor meer informatie over de mogelijkheden van deze dienst zijn wij telefonisch bereikbaar.

Werkplaats Afspraak maken

Onze monteurs zorgen voor dezelfde kwaliteit als merkdealers en werken uitsluitend met de allerlaatste diagnose-apperatuur en meet- en regelapperatuur.  Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan onderhoud van uw airconditionigsysteem door onze STEK gecertificeerde aircospecialisten. Door uw auto volgens de voorschriften van de fabrikant te laten onderhouden, zorgt u ervoor dat uw auto langer meegaat én zijn waarde behoudt!